Help mee

Wilt u ook op een directe manier betrokken zijn bij het werk in Congo? Uw meeleven wordt altijd gewaardeerd!  

 

Meeleven 

Meldt u zich hier aan voor de nieuwsbrief of stuur een mailtje naar [email protected] om te lezen wat er zich afspeelt in en rondom het werk. Het besef dat anderen zich betrokken weten bij het werk, is heel belangrijk om het werk met goede moed voort te zetten. U kunt zich ook aanmelden voor de Facebookpagina Woord van Hoop of Instagrampagina woord.van.hoop waar regelmatig het een en ander op wordt gedeeld.  

Bidden 

Bid (volhardend) om de voortgang van Gods werk in Congo. In de nieuwsbrief hopen we specifieke gebedspunten aan te reiken.  

 

Geven 

Wycliffe veldwerkers ontvangen geen salaris. Het werk in Congo kan alleen gedaan worden als anderen zich medeverantwoordelijk willen maken voor dit werk door hen te voorzien van de financiële middelen die nodig zijn voor alle leefkosten.  Het is belangrijk dat er een stabiele stroom van giften is om het werk door te laten gaan. Een bijdrage per maand of per kwartaal zorgt ervoor dat er zo’n stabiele basis komt.

Giften kunt hier overmaken of door zelf een eenmalige of periodieke overboeking te doen op rekeningnummer NL67RABO0368064670 t.n.v. Wycliffe Comité Woord van Hoop Congo. 

Wycliffe is aan ANBI instelling en daarom is uw gift fiscaal aftrekbaar. 

Acties  

Regelmatig hoopt de thuisfrontcommissie (TFC) een actie op te zetten. Van harte welkom om daaraan deel te nemen.  Heeft u zelf een suggestie of een aanbod voor sponsoring om het werk te steunen? Neem dan gerust contact met het TFC op.  

Bestel WC-papier

Stichting Doelbewust is in 2016 opgericht met als doel financieel bij te dragen aan goede doelen. De stichting doet dit door het verkopen van wc-papier, een product waar we allemaal mee te maken hebben. In het najaar van 2021 is de stichting overgenomen door een nieuwe werkgroep en is besloten dat de opbrengst vanaf nu 100% voor Woord van Hoop is. Klik hier om een bestelling te doen. Het wc-papier wordt gratis bij u thuisbezorgd (gemeente Staphorst).